seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В SERP

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда многобройни уебстраници на първи места в Google и екипът на <a href="https://seo-optimizacia.bg/" title="seo оптимизация от фирма SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД”>SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн продажбите им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успя да измести Apple от челното място в ранглистата на най-рентабилните компании в света. И осъзнавате ли как? С помощта на Adwords! За 2017 година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 са генерирани от рекламите в AdWords. Това са вашите активи и парите на всички малки и големи фирми, които не само дават пари на Google, но и докарват купувачи от това.

По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?

За да разполагате с информация по какво точно се работи по сайта, всяка седмица ще съставяме рапорт за работата по вашия сайт, а всеки месец – отчет за промените по ясни критерии за SEO оптимизацията: повишаване на трафика, промяна на местата в Google, брой нови посетители, време, което потребителят прекарва на сайта, брой изработени и качени на сайта текстове, количество публикувани външни линкове.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-добрата идея е да поверите страницата си на екипа от професионалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ние поемем SEO оптимизацията на вашата уебстраница, за проекта ще работят: SEO експерт, създател на текстове, създател на връзки към сайтове, консултант във връзка с онлайн маркетинга, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще извършат проучване на пазара, ще оценят съдържанието на уебстраницата и състоянието на конкурентите ви, ще съставят насоки за технически подобрения по 252 фактора за SEO оптимизация, ще изработят линк билдинг график, и график за редовно публикуване на ново съдържание, ще работят спрямо общо 24 файла, които създават базата на вашата индивидуална SEO маркетинг стратегия за покачване на търговията и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приложи.

Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн продажбите са много важни за всеки бизнес! За изминалата година 1 100 000 българи са пазарували онлайн, а реалните покупки за миналите 4 години са нараснали драстично с 230%! И тези показатели ще продължават да нарастват докато се доближат до данните в Съединените Американски Щати, където 1 от всеки осем долара е похарчен за пазаруване онлайн!

Но дори и да не търгувате онлайн, Google маркетингът е належащ за вашата репутация – 72% от потребителите търсят данни онлайн преди да се решат да купят, дори и покупката да е от самия магазин.

Вашите клиенти без съмнение прекарват дълги периоди от време във Facebook, затова ангажирайте и този канал за реклама. Но превъзходството на SEO оптимизацията е, че когато потенциалният ви клиент потърси в търсачките, той вече знае за необходимостта от продукта и търси от кого да го вземе – от вашата уебстраница или от ваш конкурент.

Нашата роля е да примамим този потенциален клиент точно на вашата уебстраница! Няма значение дали предлагате продукти или услуги, няма значение дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще получите от SEO оптимизацията?

Прилагаме методите от 2006-та година и чрез тях сме позиционирали десетки уебсайтове на първо място в органичните, неплатени резултати на Google.

Така компаниите са намалили голяма част от месечните такси за AdWords, увеличили са продажбите си в пъти и са спечелили голям брой нови потребители! Сигурни сме, че професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще успеят да го направят и за вашия страница!

Какво включва SEO оптимизацията?

Как уебстраниците излизат на първо място? Страхотната новина е, че съществува доказан начин – SEO оптимизацията. Той работи за всички, ще заработи и за вас. Този модел е seo оптимизацията.

За да покаже вашият уебсайт на първо място, търсещата машина на Google се нуждае да намери в страницата ключовите словосъчетания, по които клиентите ви търсят. Тези словосъчетания препоръчително трябва да са в текста, в URL-адреса, в заглавието, в дескрипшъна и в името на картинките. Освен описаните Google се нуждае да изнамери на магазина ви голямо, свързано с клиента и постоянно освежавано описание, както и линкове към съдържанието от други разпознаваеми страници. Уебсайтът ви задължително трябва да бъде изграден с адекватна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Като цяло наложително е да работите спрямо всички 252 фактора, написани от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои ситуации уебсайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една уебстраница е на водещи места в Google, там са привлечени значително повече потребители, но това не е задължително да не води задължително и до повече продажби. Затова може да стане ясно, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също трябва премине през промяна – например да обогатите текста на артикулите, стойностите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви даде решение.

Това е страхотно, но запознати ли сте, че само докато гледахте този текст за SEO оптимизация, в Google са проведени над 25 млн. проверки и са индексирани повече от 21 000 нови страници. Конкурентите ви не спят! Не бива да спите и вие!

Експертите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият сайт може да излиза на първи позиции в Google.

Всеки бизнес е неповторим и същото се отнася за всеки уебсайт! Именно затова и вашият уебсайт се нуждае от уникална SEO оптимизация и график, изготвена според фирмата ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на номер 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за класирането и на вашия уебсайт на първа страница в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В SERP
По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?
Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво ще получите от SEO оптимизацията?
Какво включва SEO оптимизацията?
В някои ситуации уебсайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

seo оптимизация

Вашият коментар