Разновидности интериорни бои и характерните им свойства

В подбора на интериорни бои и измислянето на цялостна концепция, преди самото начало е необходимо детайлно да разучите избора на пазара и какви типове интериорни бои се продават . Да бъдат ли стените на стаите ви огледални с металически отблясъци , да бъдат сатенено фини , закачливи ярки пастели или пък оприличаващи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Създайте си идея какви стени желаете . Интериорният дизайн е комбинация от творчеството идея за измисляне на по-добри среди за живот. Както хората прогресират , порастват и променят така и къщите, където живеят изпитват потребност постоянно от нещо ново , в крак с теченията . Първоначалният избор в реновирането на помещенията е намирането на нов тон интериорни бои за стенните повърхности. Без изключения това може да бъде не само най- силно променящия момент, а и базата за сътворяване на обновен интериорен дизайн. Хубаво е да сте наясно, че освен страхотните изобретателни решения и квалифицираното извършване на плана от съществена важност е и материала на боите . Capbg от пет години зарежда българския пазар италиански асортимент от бои, с утвърдено име и качество. Боите и лаковете им им са достъпни в голям брой вериги магазини за ремонтни дейности в родината , а по време на изминалите две години продажбите им нарастват двойно . Компанията е способна да ни предложи широк избор за всеки вид повърхност .

Измиващи се бои

Чудесна подобна разновидност , която ще намерите в Capbg са миещите материали . Много добра консистенция и засилено изсушаване я правят лека за машинно и ръчно нанасяне . Постига топла атмосфера и дава завършек на вида . Продуктът в съвместим с всеки тип базови стени и идеална за съчетаемост с други продукти , което може да направи обстановката раздвижена .

Ефектни интериорни бои 1
Ефектни интериорни бои

Иновацията Енканто

Безспорна актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Изработена на водна основа и с изменящи се от слънцето цветови тоналности. Приложима е на много места , поради кадифения стил , който придава . Материалите на Енканто са последен писък в модата на интериорни бои, тепърва нахлуваща на българския пазар.

Блестящ ефект Оточенто

Транспириращи интериорни бои, богати смоли с металически съединения. Продуктът за боядисване е устойчив на огън , безвреден за човека и природната среда. Завършекът на ефекта приляга и на строг , и на модерен визуален вид. Сместа на Онточенто се боядисва директно с бояджийски валяк или с навлажнена гъба.

Видове интериорни бои 2
Видове интериорни бои

Да пристъпим към действие. С пистолет или четка ?

В случай че изберете четка за слагането на интериорни бои, е задължително да се да се предпазите от възможността от изцапване. Слагането на боя във всеки случай започва в горната част . Покрийте с найлон тавана и пода, за да не ги изцапате . Пистолетът разбира се винаги е практичен метод, най-много използван в интериорната визия на стари здания. Разпръсква материала равно, което гарантира нисък разход на багрила . Изисква цялостно покритие на заобикалящите предмети, поради тази причина не ви съветваме да се използва за реновиране на нови места.

Лукс в идеите

Душевните ни вълнения и характерност са определящи в както тоновете ни в живота, по същия начин и характера във визиите на пространствата. Особеностите на различните стени прилягат на точните цветови нюанси . В дневната прекарваме главно време с най-ценните си хора . Бледите интериорни бои са изключително добри и употребявани . Детската спалня би могла да бъде с по-разчупен визуален дизайн. Силните и интригуващи цветове привличат слънчевите лъчи в стаята, така че ако се нуждаете от дневната светлина тези цветове биха пасвали идеално във вашата стая . Знаете ли, че в стаите, където спим , изкарваме най-дълго време от денонощието. Поради това е хубаво тоновете да се сварват в компилация с нашата същност . Червените разновидности най-вече се отличават гореща кръв, приповдигнатост и динамика. Необичайно решение за дом , одобрявани по-скоро за интериор на клубни заведения . Виолетовото означава тайнственост, страст и духовност . Добре пасващи интериорни бои за спални помещения, в същото време и за спортни съоръжения . Синият нюанс изгражда доверие, истина и яснота . Зеленото е окачествявано като природа , растеж и здраве. Създава чувство за лекота и хармония . Подходяща боя за ремонта на всекидневни , работни сгради , училищни сгради . Жълтите багри означават веселие , обнадежденост , нирвана, позитивни мисли . Прилягащи на всеки с приветливо излъчване в своите наситени тоналности. По-тъмните бежово кафяви бои получават класа и изисканост в обзавеждането на интериора.

Огромно разнообразие от интериорни бои 3
Огромно разнообразие от интериорни бои

Преди поставянето на интериорни бои

Преди да започнем с размазването на материала, на който сме се спрели е добре да направите грундиране. Така създавате върху повърхността напълно изгладена основа за работа като заличава грапавините . Гарантира равномерна поглъщаемост и по-лесно и пестеливо прилагане на интериорна боя. Грундирането не допуска водата да достига до в основата, точно заради това е от първостепенна важност за издръжливостта на стените. От голямо значение е освен красота , зидовете ни да ни дават безопасна среда . Грунда се размазва по цялата плоскост . За изсъхване се оставя два – три часа. Готови сме да започнем с размазването на интериорни бои, когато основата е издръжлива на драскане.

Качествени интериорни бои 4
Качествени интериорни бои

Какво още в Capbg

Не пропускайте шанса да прегледате асортиментите на марката за екстериорни бои за стени , които биха могли да завършат общата визия за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Разновидности интериорни бои 5
Разновидности интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 6
Огромно разнообразие от интериорни бои
Видове интериорни бои 7
Видове интериорни бои
Типове интериорни бои 8
Типове интериорни бои
Разновидности интериорни бои 9
Разновидности интериорни бои
Невероятни интериорни бои 10
Невероятни интериорни бои
Разновидности интериорни бои 11
Разновидности интериорни бои

Измиващи се бои
Иновацията Енканто
Блестящ ефект Оточенто
Да пристъпим към действие. С пистолет или четка ?
Лукс в идеите
Преди поставянето на интериорни бои
Какво още в Capbg

Разновидности интериорни бои и характерните им свойства

Вашият коментар