Какво трябва да вземем под око относно различните видове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Автогумите несъмнено са едни от основните детайли за всеки автомобил. Вашите автогуми имат решаваща роля за осъществяването на максимална лекота и свобода при шофирането на автомобила , и осигуряването на защитата от опасности , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на всички наоколо. За да успеете да изпълните тези цели обаче, е необходимо да заложите на точните автогуми. В това изложение ще ви информираме за съществените фактори, които е нужно да бъдат разгледани под внимание при взимането на решения в избора. Като допълнение, ще ви представим няколко ценни указания нужни при следходните действия по монтаж , така че всичко да премине по гарантирано най-гладкия и безпрепятствен начин за вас.

Стабилно качество

– високото ниво на автогумите и не само, намиращи се в каталога на сайта ни, е напълно гарантирано . Всеки вид стоки се закупуват директно от Германия и създадени на базата на най-новите Евро стандарти за сигурност и надеждност при управление .

Ускорено получаване

– получаването на продуктите от сайта ни нормално се изпълнява още в рамките на идващият работен ден. Дори желаният тип гуми го няма в склада ни и трябва сега да се внесе от Германия, времето за доставка е до 10 работни дни.

Информация за автогуми 1
Информация за автогуми

Автогуми – начини за монтиране

По пътя на логиката след намирането на чисто нови автогуми, е време и за поставянето им на определеното превозно средство. Пристъпвайки към това все още има изпитани помощни практики , които би било хубаво да направите. Вижте кои биха могли да са те в следващите редове :

оставете грижата на специалисти – монтажът на автогуми е действие, което е препоръчително да се извършва само и единствено от специалисти , работещи в автомобилни сервизи. Не пробвайте да правите опити на своя глава , защото всяка лошо поставена автогума е вероятно впоследствие да бъде причина за много неприятни пътни неприятности .

задните автогуми в много добро състояние – задните колела принципно не се обвързват с волана на колата , което превръща сцеплението с пътната настилка много по-особено . Поради тази причина е препоръчително отзад да бъдат прикачени най-новите или намиращите се в най-добро състояние автогуми даващи добър контрол върху превозното средство и предотвратяването на затормозяващите моменти в движението .

Зимни, летни и всесезонни автогуми – роля и предназначение

Всеки времеви отрязък от годината се характеризира със личните си характерни черти отнасящи се до температурата и метеорологичните условия около нас. И свойствата на автогумите трябва напълно да отговарят на определените времеви условия. Точно заради тази причина на пазара се представят зимни и летни автогуми. Всеки тип от двата е предназначен да кореспондира на даденото природно действие и пътна обстановка. Разбира се можете да се сдобиете с и универсални автогуми, които до определена степен въплъщават качествата на зимните и летните гуми . Нека да установим по кое точно се отличават един от друг споменатите видове.

Изберете нашите  автогуми 2
Изберете нашите автогуми

Как да откриете подходящите автогуми?

Нужно е при подбора на автогуми да се вземат под внимание няколко значително съществени фактора и характеристики . Тези фактори ще ви са от помощ да решите кои са най-подходящите и подходящи автогуми за вашето возило. Те започват от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до елементи като съответната цена и предназначение . В следващата част на статията ще ви стане ясно всичко , което трябва да знаете за посочените детайли, играещи съществена роля в процеса на покупката.

# Главни критерии , да предвидим в закупуването на автогуми

Размер – размерът логично е една от съществените характеристики, които е належащо да се планират. За всяка разновидност кола си има съобразен размер автогуми, обичайно написан в нейното упътване. Задължително прегледайте това упътване и вземе предвид дадените в него размери . Избирането на несъответстващ за автомобила ви размер автогуми би могло да донесе някои неприятни ситуации при шофиране , като например излишен разход на горивна течност, стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два индеска , които също са от съществено значение в хода на търсене на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която определената автогума е възможно да поеме. От своя страна пък скоростният показател предоставя най-голямата допустимата скорост за тази автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси показват крайностите при работата на дадените видове и модели автогуми, с които който и да е управляващ е задължен да спазва .

Значение – под „значение“ разбираме в какви пътни ситуации ежедневно ще бъдат използвани закупените автогуми. Променящата се ситуация на пътното платно налага и различаващи се методи и черти от страна на автогумите. Автогумите, измислени за работа в градска среда , могат да дават гаранция за по-лека консумация на гориво и максимално къс спирачен път. Ако редовно пътувате по магистрали или други главни пътища, значими за покупката на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, максималното взаимодействие с пътната настилка и произтичащия от него комфорт при шофиране .

Стойност – напълно допустимо колкото по-качествени автогуми искате да монтирате на вашето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще се наложи да платите за тях. Въпреки това замислете се в детайли за какъв точно автомобил търсите , в каква среда планирате да го използвате и кои детайли на автогумите са от неотложна потребност за вас. По този начин ще можете да реализирате най- удачното и удовлетворяващо за вас съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Изключително добри автогуми 3
Изключително добри автогуми

Съвети след изпълнението на монтажа на автогумите

след монтажа – след закачането на гумите , обръщайте внимание неизменно да сверявате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на различни различия в налягането им, външни следи , усложнения и подобни може би неблагоприятни знаци . Ако откриете такива , веднага вземете необходимите мерки , за да се подсигурите безаварийни мерки.

Изберете нашите  автогуми 4
Изберете нашите автогуми

Заповядайте да прегледате нашите разновидности на автогуми

Помогнете си с каталога на сайта ни и си поръчайте прилягащите автогуми за въпросния автомобил ! Разгледайте и останалите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Информация за автогуми 5
Информация за автогуми
Най-добрите автогуми 6
Най-добрите автогуми
Оферти за автогуми 7
Оферти за автогуми
Изключително качествени автогуми 8
Изключително качествени автогуми
Каталог автогуми 9
Каталог автогуми

Стабилно качество
Ускорено получаване
Автогуми – начини за монтиране
Зимни, летни и всесезонни автогуми – роля и предназначение
Как да откриете подходящите автогуми?
Съвети след изпълнението на монтажа на автогумите
Заповядайте да прегледате нашите разновидности на автогуми

Какво трябва да вземем под око относно различните видове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Вашият коментар