Интересни факти , които може да са ви интересни относно летните гуми

Съществената важност на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на превозното средство и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътната настилка – летните гуми се радват на необятно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните характерности . Опитите сочат , че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от SYRON

Безпредметно е да се питате или тревожите за това какъв вид летни гуми да подберете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON състоят се от безкрай предимства приоритети на съответните условия пред другите съперници . Очевидно е, че от време на време на шосето има възможност да се породят индидентни и неподходящи обстоятелства .

Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три важни надлъжни тръби върху предпазителя, които оптимизират отводнението и карането по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което редуцира звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така усъвършенства сцеплението при незасъхнала настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра от своя страна оптимизират стабилността при сериозна скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Ключовите привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, ограниченото използване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и неизсъхнали пътни платна. Летните гуми осигуряват наложителната производителност при  всички без изключение режими на потребление.

Най-добрите летни гуми 1
Най-добрите летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни факти относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират великолепно сцепление и подвижност и осигуряват по-ускорено пресичане по пробната отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и влажно ; по-широки външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които ограничават спирачния път, предимно при голяма скорост; еластична жилка на коланите, които гарантират по-добра обратна връзка с пътното платно и прецизно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист , щом като става дума за сцепление и прецизност на возенето – това ги прави прекрасен избор за моменти, в които се налага върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават верни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на марката да създава смайващо впечатление от движението . Вида включва обхват от 17 инча до 21 инча.

Вижте летни гуми 2
Вижте летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-известните и резултатни фирми в универсален аспект . Още от основаването си през 1967 година, фирмата се разширява постоянно в тон с най-модерните технологии и направления на пазара, за да гарантира комфорта и безопасността на шофьорите. Различните разновидности  летни гуми на Maxxis съдържат специфични свойства и приоритети . Част от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави особено устойчиви , и имат сравнително дългосрочен живот, дори и при неправилно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите канали и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с практичен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират доста по-добро износване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и незасъхнали шосета , спомагайки на водачите да контролират ситуацията и да се любуват на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Нещо повече, актуалната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват оптимизирано сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Вижте каталога ни с летни гуми 3
Вижте каталога ни с летни гуми

Летни гуми SYRON – добавъчни преимущества

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още редица приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни тръби , които осигуряват спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси , закръглени раменни повърхности, които се влияят незабележимо от шосето и посредством които се прецизира движението и се редуцира вероятността от някакво голямо деформиране ; иновативната сликова смес, която прецизира шофирането на навлажнена и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се осъществява умерено разположение на напрежението при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно . Летните гуми на компанията SYRON състоят се от други любопитни и основни характерни особености. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-хубаво сцепление в изненадващи обстоятелства; системата, която понижава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено товарене и внезапно спиране – това са все неща, които ведно с изброените до този момент такива, правят предложителя на съответните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е причината да се конкурира сполучливо с най-известните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава почит и обстоятелството , че при създаването на летните гуми на SYRON се употребяват много по-фини материали, което свежда тежината на летните гуми до минимални стойности . Това дава шанс за по-обемен пробег и по-малък разход на гориво.

Качествени летни гуми 4
Качествени летни гуми

Летни гуми SYRON – предложения

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON съдържа три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Syron – основни достойнства

Важно предимство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се редуцира вероятността за зараждането на аквапланинг или казано по-опростено , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с доста ограничени равнища на звук, удобство при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътната лента е най-основното нещо , от което има потребност един водач . Също така , SYRON са от онези компании , които включват в индивидуалните си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една особена защита против нейното загряване . Последицата от това е, че летните гуми механически стават употребими за още по-мащабен пробег и солидна устойчивост даже и при движение с сериозна скорост.

Каталог летни гуми 5
Каталог летни гуми

За да завършим темата

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата държава и ви предлагаме редица първокачествени и достъпни възможности! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите предложения за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Нашият каталог с  летни гуми 6
Нашият каталог с летни гуми
Изключително добри летни гуми 7
Изключително добри летни гуми
Разгледайте летни гуми 8
Разгледайте летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 9
Нашият каталог с летни гуми

Съществената важност на летните гуми
Летни гуми от SYRON
Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни факти относно създателя Dunlop
Летни гуми от продуктовата линия на производителя Maxxis
Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – добавъчни преимущества
Летни гуми SYRON – предложения
Летни гуми Syron – основни достойнства
За да завършим темата

Интересни факти , които може да са ви интересни относно летните гуми

Вашият коментар