Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – мнения за дрехите Jack and Jones

Виждали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която продава дрехи jack and jones изобщо ? Абстрахирайки се от това, че нашата страна компанията да не е сред най-популярните , си струва да научиш повече за нейните изобретения и да намериш най-удачните сред тях, които подхождат на същността ти и светоусещане !

Погледни и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще видиш в продуктовия ни каталог , са сред най-продаваните на бранда, така че доказано са си отвоювали световния интерес . В тяхното число са класическите тениски от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с ефирна материя от мек памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-студеното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и много еластични , но не предизвикват неудобство на кожата . Към колекцията дрехи Jack and Jones Core са и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двата бранда са непромокаеми и предпазват от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и са с много джобове, пригодени , за да събират на едно място всичко необходимо .

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 1
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки ден от годината

Дрехите Jack and Jones са могат да се носят през всеки ден – правят се иновативни дизайни от иновативни и различни материи тениски и ризи, в цялата палитра от цветове или с прибавени детайли , актуални в съответния етап на представяне пред клиентите на линията дрехи. Тъкмо за тази линия дрехи Jack and Jones, компанията упражнява дейност в тясно сътрудничество с минимален на брой отдадени на това, което правят доставчици , които търсят максимално добра изработка на продукта преди да стигне до пазара. С помощта съвместната им работа , дрехите Jack and Jones стават нужни за облеклото на всеки един , валидни за всеки един повод . Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже със съвременен начин на живот и стилна визия – такива , които се придържат към класическата визия , но в по-съвременна и тренди комбинация .

Намерете дрехи Jack And Jones 2
Намерете дрехи Jack And Jones

В първите години дрехите Jack and Jones са били главно дънки

В началото след започването на дейността на фирмата, дрехите Jack and Jones са преди всичко дънки, тъй като денимът вече е трайно утвърден на чуждестранните пазари и се произвежда в най-различни разновидности . И до днес , те се продават в разнообразни цветови гами и отенъци, с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен накъсани , по впити към краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните модели „regular fit“ и т.н.. Това е и начинът, по който брандът съумява да си спечели позиции на световния пазар и да се позиционира до другите разцъфтяващи производители на дънки . В последните години , фирмата налага на пазара колекцията от модели дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин основната идея на дънките и цели те да бъдат по-евтини за всеки човек . Главното, което е важно за компанията, е най-вече първокласното качество, грабващият дизайн и добрата изработка.

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с класически стил и се обусловят на искрящи дрехи и артикули, познати като „икони“ в обществото. Добре разпознаваемата класика е съчетана с тренди орнаменти , от модерните трендове .

Ефектни дрехи Jack And Jones 3
Ефектни дрехи Jack And Jones

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет автономни линии

От основаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те целят да съберат на едно място абсолютно всички оутфитове, възгледи и идеи , но се различават един от друг, за да подхождат на разнообразните вкусове и визии .

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да предложи възможно най-голямо удобство за всекидневието , без, разбира се, да не обръща внимание на висококачествените материали , които са нужни за тяхната направа . Именно в числото на тези дрехи Jack and Jones попадат спортните модели на марката , които може би ще предизвикат интереса ти ! Инспирирани от натоварения лайфстайл, който създава хармония между спорта, модата и функционалното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са удачни за всякакви условия на климата през отделните сезони . Те ще се понравят на мъжете , за които е важна добрата изработка и комфорта, обичат да спортуват , но не са готови да не обърнат внимание стилната визия . Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от точно тази линия са подходящи за дейности навън и сред природата , а прибавените детайли са новаторски и имат за цел да ти помогнат много, когато си в такава обстановка.

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 4
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на първоначалните дънки на марката , наблягат на добрата изработка и първокласния модел. Те са вдъхновени от автентичния винтидж стил, възпроизвеждат избелените модели , сякаш преминали през многократни пранета в пералня, кръпки, съшити върху първоначалните парчета, от които е създадена дрехата , което прилича на кръпки. И със своето име , колекцията дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен времеви период , а в изработката си се опитва да улови истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази серия предлагат първокласна изработка, добавени своеобразни и уникални , сами по себе си, елементи , за да представят най-добрата винтидж визия с допълнени към нея модни елемента . Уважавайки традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават облекла , които ще отиват на смелите мъже, харесващи фенове на традиционното за него време .

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Присвои нещо за визията си

Съумяхме ли да провокираме интереса ти ? Силно очакваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към употребяваните материали и направените орнамента, за да обхванат различните визии и уникалната индивидуалност, която да ти допадне и да избереш сред многото предложения . Компанията истински заслужава да бъде оценена и у нас по способа, по който се е утвърдила и в останалите страни .

Погледнете и всички наши модели и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 7
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 8
Качествени дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 9
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Погледни и ти!
Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки ден от годината
В първите години дрехите Jack and Jones са били главно дънки
Линията дрехи Jack and Jones Premium
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет автономни линии
Линията дрехи Jack and Jones Tech
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Присвои нещо за визията си

Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – мнения за дрехите Jack and Jones

Едно мнение по „Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – мнения за дрехите Jack and Jones

Вашият коментар