ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Способни ли сме повечето от нас , да преживеем нашия забързан и съвременен ден, без смартфони? Ясен отговор на този въпрос задава световната статистика на общият брой ползватели на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на хората които купуват смартфони видимо нараства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват специалистите. Последната година малко повече от 36% от жителите на света ползват смартфони, на фона на 2011 г., когато този дял е едва 10. И съществува логично обяснение , има фактори за тяхната популярност.

# ПРЕДПОСТАВКИ , КОИТО ПРОВОКИРАТ РАЗВИВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на контакт с лична или делова перспектива ;

употребяването на редица модели приложения за виртуално пазаруване или резервации;

събиране на емоционални мигове или ситуации;

слушането на музика , от смартфона, ни донася добро настроение , сила и приятни емоции .

НУЖНО Е И ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е важна при смартфоните, за да пазите колкото ви е необходимо музика , игри, албуми и клипове . 32GB е оптимална стойност, независимо от факта, въпреки факта че последните писъци видове смартфони се произвеждат с 64GB.

Най-добрите смартфони 1
Най-добрите смартфони

ПОТРЕБНИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага щом го купите, изберете калъф, който най-добре ще пасне на вашият смартфон – това ще го предпази от удряния или предполагаемо изпускане върху дисплея . Дизайна, също е важен , изберете калъф, който отговаря на точно по вкуса ви и с него ви е удобно , след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, също е нужна част от поддържането на смартфона – той предпазва екрана от наранявания и в някои ситуации от леки мокрения;

Полагайте грижа, запазете смартфона си от вода. Ако случайно , попадне по-голяма капка или го облеете, веднага махнете батерията, за да може за час да изсъхне и чак след това я поставете на място .

Еднократно месечно е препоръчително да бъде осъществен изпълнен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Или за смартфона ви е наложително зареждане на 100% и след това да оставите батерията да бъде разредена цялостно , падайки до 0 и за да се изключи сам. По този начин ще съхраните живота на батерията за по-дълъг период ;

Запазете смартфона си в добро състояние – редовното зачистване , ще превърне от дисплея наслада за окото и следователно ще изглежда още по-красив . За целта не използвайте хартия, а просто фина кърпичка, в обратния случай , би могло да стане ненарочно надраскване на екрана;

Поставяйте смартфона си, всеки ден на едно и също място, когато сте навън. Пазарувайки в магазин или друга обществена сграда, внимавайте ако го оставяте за кратко , някой би могъл да ви го вземе или открадне. В тази връзка , не забравяйте да използвате FindMyPhone или идентичната функция, при кражба или загуба .

Нашият каталог с  смартфони 2
Нашият каталог с смартфони

КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИЯ СМАРТФОН?

Ще ви покажем някои изграждащи неща, които ще успеете и е задължително да направите , в случай, че ви се иска да предпазите вашия личен смартфон и той да ви послужи по-ползотворно и за продължителен отрязък от време.

КАКВА БИ МОГЛА ДА Е СЪЩИНСКАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в сегашни дни е един олекотен адаптивен компютър, притежаващ процесор, памет и красив дисплей, върху който можеш да се натъкнеш на каквото ти е потребно . Въпреки предпоставката къде се намираме , имаме шанса разберем, че всички на практика “живеят в“ самртфона си и през цялото време търсят нещо, сигурно себе си. Самото название смартфон е производно от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което абсолютно конкретно съответства на характеристиките на самртфона. Идва момента изложим конкретните предимства от смартфона:

общуваме с приятели и роднини, случва се с продължителност часове или работно осъществяваме връзка с колегите ни;

Споделяме своите влечения и мисли, чрез социалните мрежи, откъдето сме винаги на вълната на последните новини , статии и споделяния ;

Все по-често смартфоните влизат в употреба и в офиси на фирми, за по-пълноценна работа ;

В моменти, в които ни писва от всекидневните ангажименти , заедно със смартфона си, бързо и улеснено „отиваме“ в любимата мобилна апликация, готови да се порадваме на предпочитана песен; да се телепортираме в алтернативен свят , посредством емоционален филм; да се забавляваме с комедийно предаване или поне за кратко да се „прелеем“ в думите на завладяващо четиво .

Смартфоните са верен наставник, в случай, че сме прегладнели , независимо дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

В случай, че поискаме да си направим селфи, притежаваме любим момент от мястото на случващото се ;

Компютрите ни са наистина обемни, сравнено със смартфоните, които не само са олекотени , но се събират в джоба на дънките ни.

Каталог смартфони 3
Каталог смартфони

СВЕТЪТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните всъщност е е една от най-главните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, са от значение и специалните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

Информация за смартфони 4
Информация за смартфони

КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Съществуват две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-актуалните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви подсигури това.

ИЗКУСТВО ОТ ГАМИ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно екрана на смартфоните от огромно значение е нивото на цвета и яркостта, а не само разделителната им способност. Ако обърнете внимание , колко ярък е панела, това ще е показател и за наситеността на цветовете – AMOLED панелите са по-добри от LSD, с тези си качества . Предимството на последните модели смартфони е, че те имат висок, динамичен диапазон – HDR, показващ дори повече наситеност.

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?

Разностранният асортимент от смартфони по магазините, в повечето случаи е възможно да ни обърка , ето защо е добре в случай, че разчитаме на изпитана фирма сред останалите, както е ООД. Излагаме най-необходимите съвети , които експертите от ООД поверяват . Най-значими характерни белези за закупуване на новия ви смартфон:

Оферти за смартфони 5
Оферти за смартфони

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

Разгледайте сайта на ООД и открийте смартфона, пасващ на вашият стил на живот и необходимости. Практичен, удобен и с страхотен външен вид е вашият смартфон, с него се чувствате естествено. Запознайте се още с групите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Най-добрите на пазара смартфони 6
Най-добрите на пазара смартфони
Най-добрите смартфони 7
Най-добрите смартфони
Най-добрите оферти за смартфони 8
Най-добрите оферти за смартфони
Типове смартфони 9
Типове смартфони
Типове смартфони 10
Типове смартфони
Най-добрите оферти за смартфони 11
Най-добрите оферти за смартфони

НУЖНО Е И ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПОТРЕБНИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИЯ СМАРТФОН?
КАКВА БИ МОГЛА ДА Е СЪЩИНСКАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
СВЕТЪТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
ИЗКУСТВО ОТ ГАМИ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Вашият коментар