хладилници

Хладилниците – трябващи и все по-смарт

Вече не забелязваме ненатрапчивото съществуване на хладилниците в къщите ни, и затова има случаи, в които не се сещаме колко са ни необходими и се досещаме колко са ни необходими когато се развалят. И първоначално се гневим, след това силно се притесняваме, а накрая си припомняме, че нито сме правили профилактика на хладилниците си, нито сме сме се впечатлявали от „сигналите“, които са давали, че нещо се е развалило. Често се стига до момента, в който хората си взимат нови хладилници. Ако и вие сте в тази ситуация, екипът на Top Market е квалифициран, за да ви водим през всички стъпки за вземане на хладилници, до разглеждането на всеки детайл и самата онлайн поръчка.

Щом искате да си вземете нови хладилници, нашият екип е на разположение . Даваме началото, за да ви припомним малко любопитки.

Как се размразяват хладилници

По принцип всички съвременни хладилници имат система, чрез която се размразяват сами . Всичко е благодарение на специален за целта изход, по който излиза размразената вода и отива в специално легенче, а след това става на пара. Ако пожелаете, може да чистите изхода и легенчето, за да допринесете за дълга служба на новите ви хладилници.

Шест храни, които да не слагате в хладилници

Въпреки че е прието да прибираме всичко в хладилниците, става ясно, че има продукти, които трябва да останат отвън. Разбира се, ако желаем да запазим качествата и свежестта им. Проучихме темата и сега ви предлагаме списък с шест от тях, които всички ние прибиаме в хладилниците, но за които съветваме да са на стайна температура. Ето ги и тях:

1. Недоядена салата – случвало се е да изядем по-малко салата. И почти винаги, за да не отиде в кофата, взимаме решение да я преместим в хладилниците. Не правете това! Ако направим така, тя няма да остане свежа, а и има заплаха за умирисване на хладилниците гадно.

2. Домати – ако искате да запазите качествата в доматите, и на вкусовите им качестват, не ги прибирайте в хладилниците, най-добре ги дръжте на стайна температура.

3. Хлябове – вярно е, че питките, които са в хладилниците, по-бързо съхнат.

4. Авокадо – ако не стои в хладилниците, авокадото ще зрее правилно и ще се съхрани за по-дълъг период.

5. Чесън – мястото на този продукт не е в хладилниците, а на проветрение.

6. Мед – по-добре пренесете всички опаковки мед от хладилниците и ги сложете на някой рафт.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

При нас има различни опции за пазаруването на хладилниците

В случай че сте се спряли на конкретен артикул и желаете да го закупите от онлайн магазина ни, системата ни ви предоставя различни възможности да платите. Имате възможност да закупите хладилниците чрез плащане по банков път или чрез вашите дебитни или кредитни карти. Естествено, в случай че използвате „Наложен платеж“, плащането щсие е на куриера, който ще дойде. Ако пък решите, че ви е по-изгодни да платите на вноски, може да се получи, като посочите чрез коя банка и предпочитаните вноски. Вече сте уверени, че предлагаме тотална свобода на потребителите да избират онова, което искат по избран от тях начин. Замалко да пропуснем – доставката на хладилници а и на другите артикули не струва пари!

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Какъв е механизмът на филтриране в Top Market за да си изберем хладилници

Ето ви решение, чрез което да разберете как да прецизирате своето търсене в списъка с „хладилници“ по начин , че да стигнете до всичко, което търсите, без да попадате на излишък от излишни неща. В колоната отляво можете да видите различни опции, с които да стартирате началния филтър на пълната гама хладилници, които имаме. Това са „Производител“, „Гаранция“, „Енергиен клас“, „Цвят“, технология „NO FROST”, “Хладилник тип“ и „Цена“. Получавате неограничена възможност да изберете, което ви е необходимо, за да получите по-прецизен резултат. Когато се намирате до момента, който ви удовлетворява, насочете се към падащите менюта в началото на страницата, като именно чрез тях можете да наредите резултата за хладилниците по позиция, име и цена, да се подреждат във прогресивен или регресивен ред, а и по колко артикула да виждате на една страница. Всичко това е направено за да е възможно – от каквото и да се нуждаете – хладилници, мебели и т.н., да сте способни да подредите всичко, което се е показало спрямо специалните ви необходимости. Вярваме, че това е изключително важно качество на онлайн магазина ни, а всички, които са пазарували от нас, го потвърждават.

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници

Искате хладилници или нещи друго? Обадете ни се веднага!

Професионалистите ни са готови да отговорят на вашите въпроси или ще ви снабдят с най-добрия съвет за хладилниците. Ако не можете да вземете решение кой от посочените от вас хладилници да поръчате, не сте сигурни какви са предимствата им спрямо други или просто желаете да разясните нещо, не се колебайте, а ни потърсете. Можете да го направите по много варианти – въпрос на ваш избор. За въпросите относно хладилници или друг вид техника можете да ни намерите на телефон 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а при положение че всичките ви въпроси са предназначени за експертите ни по мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Защото хладилниците са потребни, вече са енергоспестяващи и някои дори са „умни“ , добре е всички хора да обмислим какво ни е отношението към тях. Добре е да усетим нуждата от висок клас хладилник и добрите страни за ежедневието ни, които носи той. Вижте хладилниците в Top Market и вземете онзи, който ви е впечатлил. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – трябващи и все по-смарт
Как се размразяват хладилници
Шест храни, които да не слагате в хладилници
При нас има различни опции за пазаруването на хладилниците
Какъв е механизмът на филтриране в Top Market за да си изберем хладилници
Искате хладилници или нещи друго? Обадете ни се веднага!