матраци

Матраци Симеонов са топ решение за всеки дом

матраци Симеонов е една от най-популярните и доказали се с времето марки в сферата на спалните в България. В в каталога на компанията са добавени подбрани видове и категории матраци – от едностранни, с две лица матраци и предназначени за деца до серии матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов осигуряват на купувачите най-добрата услуга, както и най-високо ниво на удобство и комфорт по време на сън. още повече че, постоянните иновации по отношение на производствените технологии, продуктовата гама и идейния спектър дават гаранция, че матраците Симеонов категорично отговарят на съвременните стандарти и изисквания за за отпочиващо и релаксиращо спане. В следващите редове ще обобщим основните ползи и преимущества от предпочитането на матраци Симеонов за вашия дом.

Френски матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов създава и и отговарящи на хотелските нужди, които са направени като цяло за ползване в хотели. Същите са изключително подходящо решение за вътрешен дизайн в хотелски комплекси, почивни станции. Основната им част е изградена от дървен иглолистен материал, носещ на спалния артикул колкото се може повече здравина. Именно тази е основата, върху която е допустимо да бъде сложен както матрак с едно лице, така и матрак с две страни.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Предназначени за деца матраци

Нашата компания Матраци Симеонов акцентираме и на специфичните желания на дечурлигата. Сред всички съществуват различни матраци, които са предназначени за ползване при деца и бебета. Детските и бебешки матраци Симеонов предлагат издържлива и еластична основа, позволяваща за вярното оформяне на опорно–двигателната система. Да не забравяме, че, дават гаранция на малчуганите максимум ниво на удобно и комфортно усещане с мислене за лековит, приятен и качествен сън.

Мемори матраци

Става дума за най-различни матраци от марката Симеонов, за чиято изработка е приложена пяна, която запомня извивките на тялото. Пяната, която помни е създадена по иновативен метод, който повишава нивата на усещането за ултимативно спокойствие както и чувството за крайно успокоение през нощта. Тя е участник в производството както на еднолицеви, също така и на двулицеви матраци. И не само това, нещата за спане, изработени от пяна, която помни извивките на тялото, са идеални за клиенти с болежки в гръбначния стълб. Мемори пяната сътрудничи за това гръбнакът да бъде в подходящо положение, а и да се даде еднакъв комфорт за всяка част от човешкото тяло. Нека допълним, пяната с памет реагира на температура и добре уравновесява телесната температура по време на сън.

Горни матраци

Матракът, който е топ, е идеалното решение, когато е необходимо да преодолеете с матрак, който е твърд или старо легло, което е неудобно. Слава богу, това не е единственото негово приложение. Горният матрак може още да се ползва за всички гости, по време на излети извън дома. Моделите от този раздел са идеално съобразени с всички ваши изисквания ще ви дадат неповторим комфорт по време на сън.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Адекватни ценови решения и различни разпродажби

Матраците от компания Симеонов са налице в търговската система на изключително крайно адекватни ценови решения за нормалния клиент на българския пазар. Обмислили сме и решения за тези от вас, които държат на своето удобство и биха искали само и единствено най-качествения вариант за за обзавеждането на спалнята си. Нашите продукти са налични с шанс за закупуване, съобразена с персоналните изисквания и специфики на човека. В допълнение, редовно на в нашия сайт имате възможност да откриете едни от най-добрите матраци от продукцията на Симеонов на по-ниски цени. Следете всички подобни отстъпки и финансови редуцирания на в раздел „Специални оферти“.

Различни типове продукти

продуктовата палитра на фирма Матраци Симеонов е изключително пъстра и кореспондира с изискванията и исканията на съществен обхват от потребители. Веднага, в нашия каталог могат да се срещнат всякакви модели матраци – с една страна/ с една лицева страна и двулицеви, подходящи за деца и предназначени за отгоре матраци, и дори такива, наричани френски, които се използват за използване в вили. Като добавка, са селектирани различни сетове матраци според специфичните за производството им части и технологии. Измежду най-интересните колекции са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия абзац от информацията ще разгледаме по-подробно всички категории матраци от марката Симеонов и техните съществени отличителни черти.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Съдържащи дунапрен матраци

Производителят Симеонов , разбира се, позволява/ предоставя всякакви модели дунапренови и Vitafoam матраци. Какви точно са техните плюсове и предпочитания за човека? В началото Vitafoam пенополиуретан в същината си е вещество, който потъва от килограмите на човека, но после възобновява своето първоначално състояние. Този елемент е проводник на неповторимо удобство и комфорт на човека в състояние на сън. От друга страна, направените от дунапрен матраци носят и още повече качества, които със сигурност не са известни за повечето от купувачите. Мекият дунапрен например има безспорни анатомични качества, а по-твърдият дунапрен – положителни ортопедични свойства качества от гледна точка на ортопедията. Направените от дунапрен матраци , дело на компанията Симеонов са изработени висококачествени и издържливи части, като това е и причината да убеждават, че са способни да запазят своето първоначално положение и предимства за забележително дълго време.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Неконвенционални големини

Едно от категоричните превъзходства на матраците от фирма Симеонов е това, че се произвеждат и в разнообразни мерки при съществуване на желание или поръчение от точно определен потребител. Това е начинът да се вземат под внимание специфичните потребности за ширина, високост и различни настройки на матрака. Което е много необходимо за постигане на максимални изгодности от гледна точка на клиента за улеснение, удобство, практичност и пълноценен сън.

Още модели от този тип

„Алое Вера“ серията е направена план за удобството и комфорта на човешкото тяло през нощта. Матраците от тази категория съдържат плат, обогатен с субстанция от „Алое Вера“. Тази тъкан съдейства за увеличаване нивата тотален комфорт у човешкото тяло. Матраците Симеонов, част от „Алое Вера“ серията, при всички случаи ще ви помогнат да освободите натрупаните през деня психическа напрегнатост и преумора, и да усетите на сън с всички лечебни качества.

За серията ни, кръстена „Бамбук“ бамбуковите влакна са екологичен ресурс, който играе ролята на естествен защитник лошите миризми и непрепоръчителните за никого бактерии и микроорганизми. Матраците Симеонов от серията „Бамбук“ почти заличават заплахата от развитие на различни алергични състояния. В допълнение, с помощта на структурата им, която се проветрява ще се избегне и продължителна влажност. По този начин ще си осигурите благоприятна, спокойна и качествена зона за висококачествен сън и почивка.

Раздел „Ванилия“ пък предлага на всички уютни и качествени матраци със специален плат, който повишава степента на кадифени усещания при конткат с тялото на човек. Силната им структурна изработка дава /осигурява здравината им, а изборът на бяло ще засане точно в интериора на вашата спалня.

Както при предишния раздел, и в моделите, които сме групирали под името „Какао“ са приложени здрави и устойчиви във времето артикули за спане, гарантиращи максимална степен на спокойствие по време на спане. Оцветяването на матраците от серията „Какао“ е бял , но, също така, са допълнени ефирни кафяви багри, като по този начин правят покритието му още по-разноцветна и подходяща за гледане.

Колекцията, наречена „Climattress”, е сред най-пресните селекции матраци сред предложенията ни. Продуктите за спане, които ще откриете в нея, иматса с мемори пяна, съдържаща охлаждащи капсули Cool gel, чието предназначение е за намаляваме на температурата на тялото ако има такава потребност. Матраците от , част от „Climattress” са предназначени за летните месеци, когато високите температурни стойности най-вече са причина за за безсъние на хората. Плюс това, тяхната отворена система разрешава свободна циркулация на въздуха, а това е допълнително качество за всички клиенти, търсещи хлад през лятото. С матраците от “Climattress” серията ни успешно ще си представите, че сте на морето и се радвате на разхлаждащата магия на морските въздушни течения.

Колекцията „Lux” пък включва еднолицеви и с две лица матраци. Два са случаите когато говорим за приложените техники за създаването на тези матраци – единствено и само дунапредн и съчетаване на мемори пяна. Матраците отсерията, която носи името „Lux”, не са толкова меки и създават устойчива база по време на сън. Групирането на дунапрен предлага мекота и удобство в съчетание с такава здрава и стабилна основаТова е и причината матраците с такова комбиниране от съставни части най-често са избирани за клиенти, страдащи от проблеми с гръбначния стълб.

Приключваме със – раздела, на който дадохме името „Ladybird”. От въпросната серия ще се впечатлят всички които страдат от болки в гръбначния стълб. Тя съдържа както такива с една страна, така и с две лица матраци. Специфичната особеност на въпросните матраци е, че включват максимално здрав основен слой. Върху въпросния основен слой е нареден слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанвисокоеластичен Vitafoam материалполиеретан чиято цел е да масажира на човек. Купувайки си матрак от раздела, на който дадохме името „Ladybird”, вие получавате гаранция за заличаване на всички симптоми и болки, които предизвикват смущения в спането, и и припомняне на процеса хубава и качествена почивка нощем.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Едностранни матраци

Едностранните матраци по принцип се ползват за кревати, при които липсва рамка за под матрака. Ако и вашето легло или спалня е е като описаните, то еднолицевите матраци от , произведени от Симеонов, ще са точно за вас. Нашите предложения са именно с прибавена предназначена за под матрака рамка и ще ви икономисат прекалено много дълги часове и активности, касаещи търсенето ? и монтиране. Рамките за под матрака на произведението от нас едностранни матраци са изработени от материал от иглолистни дървета. Тяхно голямо надмощие е обстоятелството, че са удобни за монтиране на механизъм, който повдига, когато става дума за кревати с подобна опция.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Допълнителни придобивки за матраци

За финал, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов ще видите най-разнообразни приложения за любимия ви матрак. От основи и протектори за матраци до специални възглавници с функция за засилване на усещанията за неподправено удобство и комфорт по време на спане. Продуктовата ни гама ще ви снабди с максимален релакс и почивка.

Изберете някой от матраците от нашата фирма и се запознайте с най-добрата почивка по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са топ решение за всеки дом
Френски матраци
Предназначени за деца матраци
Мемори матраци
Горни матраци
Адекватни ценови решения и различни разпродажби
Различни типове продукти
Съдържащи дунапрен матраци
Неконвенционални големини
Още модели от този тип
Едностранни матраци
Допълнителни придобивки за матраци

матраци

Вашият коментар