летни гуми

Летни гуми – Autobox

Безсъмнено е, че летните гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на шосето – летните гуми се радват на безмерно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните характерности. Опитите отбелязват, вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят модерен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и сполучливи компании в универсален мащаб. Още от формирането си през 1967 година, марката се развива трайно в тон с на-новите технологии и тенденции на пазара, за да гарантира спокойствието и безопасността на шофьорите. Различните модели летни гуми на Maxxis притежават разнородни качества и достойнства. Част от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в особено дълготрайни, и имат сравнително дълъг живот, дори и при неравномерно износване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в важните проводници и раменните повърхности увеличават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с практичен каркас, които усъвършенстват контрола и сигурността на пресечен терен.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три главни надлъжни тръби отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и шофирането по влажна настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което смекчава звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. При това, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така усъвършенства сцеплението при мокра настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират стабилитета при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Ключовите превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, ограниченото използване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и навлажнени улици. Летните гуми обезпечават наложителната продуктивност при всички режими на използване.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON

Безпредметно е да се чудите или смущавате за това какъв тип летни гуми да вземете, тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON съдържат безброй предимства приоритети на съответните условия пред всички други конкуренти. Очебийно е, че нерядко на шосето има предпоставки да се появят индидентни и лоши ситуации.

Летни гуми SYRON – добавъчни предимства

Изключено е да не обърнем внимание и на наличието на още редица привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири големи водни проводници, които осигуряват спокойствието Ви при вече отбелязания аквапланинг; коси, овални раменни повърхности, които се засягат незначително от пътната лента и с помощта на които се прецизира возенето и се ограничава вероятността от някакво голямо обезобразяване; иновативната сликова смес, която отпимизира движението на навлажнена и суха настилка; резултатен дизайн, с помощта на който се реализира уравновесено разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-отмерено. Летните гуми на марката SYRON състоят се от други оригинални и основни особености. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-доброкачествено сцепление в извънредни ситуации; технологията, която понижава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено претоварване и рязко спиране – това са все неща, които наедно с отбелязаните до този момент такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е предпоставката да си съперничи резултатно с най-влиятелните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се използват много по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до нищожното. Това дава шанс за по-сериозен пробег и по-оскъден харч на гориво.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Syron – главни достойнства

Съществено превъзходство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се намалява евентуалността за появата на аквапланинг или казано на по-елементарен език, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с много ниски равнища на звук, удобство при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-значимото нещо, от което има нужда един шофьор. Нещо повече, SYRON са от онези компании, които вместват в индивидуалните си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една особена протекция против нейното нагорещяване. Изводът от това е, че летните гуми механично стават приложими за още по-мащабен пробег и солидна трайност даже и при движение с сериозна скорост.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват значително по-задоволително изхабяване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и навлажнени пътни ленти, съдействайки на водачите да контролират ситуацията и да се любуват на приключението. Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Нещо повече, актуалната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три специфични вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват добро сцепление и подвижност и гарантират по-скоростно изминаване по пробната отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-мащабни външни рамена за по-добро сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, главно при голяма скорост; еластична нишка на коланите, които гарантират по-доброкачествена обратна връзка с шосето и внимателно придвижване. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, щом като става дума за сцепление и прецизност на возенето – това ги конституира като прекрасен избор за моменти, в които се иска върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на марката да създава вълнуващо чувство от движението. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на производителя за България и ви предлагаме редица висококачествени и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на AutoBOX! Освен нашите съвети за летни гуми разгледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми – Autobox
Летни гуми Maxxis
Летни гуми BlueTech
Летни гуми SYRON
Летни гуми SYRON – добавъчни предимства
Летни гуми Syron – главни достойнства
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Като за финал